KONKURRENCEBETINGELSER (Denmark)

Sidst opdateret 12.10.2022Cinemataztic ApS
CVR-nr 37207187
Hellerupvej 46, 2900
Hellerup DK

ANSVAR:

Alle præmiemodtagere fritager Cinemataztic og kommercielle partnere eller ovennævnte partnere fra ethvert ansvar i forbindelse med skader eller skader forårsaget af eller påstås at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

Skulle en præmie indløses på en hjemmeside, der ikke tilhører Cinemataztic, vil alle Cinemataztic-forpligtelser blive opsagt, så snart en slutbruger har forladt Cinemataztic-appen. Cinemataztic har ikke noget at gøre med nogen transaktion, der foregår uden for vores system.

SLÅFEJL OG UTILSIGTEDE MISFORSTÅELSER:

Cinemataztic og dets partnere i denne konkurrence er ikke ansvarlige for typografiske eller andre fejl relateret til konkurrencen.

PERSONOPLYSNINGER:
Ved at deltage i denne konkurrence accepterer du, at Cinemataztic registrerer og opbevarer dit Support ID og din e-mail til administration af konkurrencen. Data registreres primært til administration af deltagelse og præmier vundet ved deltagelse i et CinemaTaztic-spil.

LODTRÆKNING AF PRÆMIER:

Vinderne vil blive offentliggjort med fornavn på et af følgende steder:
Cinemataztics Facebook-sider samt på sponsoren af ​​den aktuelle præmies Facebook-side.
Cinemataztic og partnere forbeholder sig rettighederne til at sende brugerundersøgelser via e-mail til dem, der har downloadet en Cinemataztic-app.

GULDMØNTER:

Hvad er betingelserne for point, lodder og guldmønter?

Cinemataztic forbeholder sig retten til at ændre antallet af point og guldmønter, du modtager ved at deltage i en handling, hvor du tildeles point og/eller guldmønter, samt nulstille highscorelisten.

Derudover forbeholder Cinemataztic sig retten til at lukke Præmie-shoppen til enhver tid og dermed annullere alle point og præmier optjent af brugere uden forudgående varsel, hvis dette bliver nødvendigt.

SKAT PÅ PRÆMIEN:

Det er slutbrugerens eneansvar at betale skat af alle præmier, der er vundet i et Cinemataztic-spil.

ÆNDRINGER AF VORES KONKURRENCEVILKÅR:

Cinemataztic kan ændre eller opdatere konkurrencevilkår fra tid til anden, og vi opfordrer til at gennemgå dem med jævne mellemrum. Vi kan ændre meddelelser om ændringer eller opdateringer efter omstændighederne. Din fortsatte brug af Cinemataztic eller vores tjenester efter enhver ændring af disse konkurrencevilkår, vil udgøre din accept af en sådan ændring.

KONTAKT:

Kontakt os, hvis du ønsker:

• Vide mere om behandling af data,

• Have slettet eller ændret data

• klage over vores databehandling.

dpo@cinemataztic.com

UDBYDERE AF KONKURRENCEN ER:

Cinemataztic er ansvarlig for alle tekniske forhold.

Sponsoren af præmien er ansvarlig for alt, hvad der følger med indløsningen af præmien, eventuelle skatter og afgifter, der måtte forekomme.