Privatlivspolitik for BioSpil hos Dansk Reklame Film A/S

1 Introduktion

1.1 I forbindelse med din brug af spil og aktiviteter i vores BioSpil app behandler Dansk Reklame Film A/S personoplysninger om dig. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine oplysninger bliver indsamlet og brugt.

2 Dataansvarlig

2.1 Dansk Reklame Film A/S, CVR-nr. 89 63 27 14, Mosedalvej 14, 2500 Valby er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personoplysninger.

3 Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende personoplysninger omkring dig til de oplistede formål, såfremt du har givet dit samtykke hertil i forbindelse med brugen af vores BioSpil app:

(a) Hvis du i Facebook har gjort dit profilbillede offentligt tilgængeligt, bruger vi billedet til din avatar, der vil blive vist offentligt på biograflærredet, når du spiller BioSpil i biografen, og vil blive vist til de af dine Facebook-venner, der også spiller BioSpil. Billedet bliver kun brugt, mens du eller dine venner spiller spil i vores BioSpil app. Vi gemmer det ikke.

(b) Hvis du i Facebook har gjort din venneliste offentlig, trækker vi vennelisten fra Facebook, når du spiller BioSpil i biografen. Du kan således, mens du spiller, sende en besked til én eller flere af dine Facebook-venner, som også har downloadet vores BioSpil app og bede dem om at de kan heppe på dig. Du kan opfordre dine venner til at spille med og fortælle dem, at de kan vinde præmier, hvis de spiller i vores BioSpil app. Dit Facebook-navn og billede kan på samme måde ses hos dine venner, når de spiller i vores BioSpil app, hvis de har gjort deres venneliste offentlig i Facebook. Din vennelistes oplysninger bliver kun behandlet, mens du spiller. Vi gemmer dem ikke.

(c) Vi trækker og gemmer dit navn og email-adresse fra Facebook, som vil blive brugt til at sikre, at vi kan sende dig besked om eventuelle præmier og hvilke spil du har spillet i vores BioSpil app.

(d) Vi trækker og gemmer din alder fra Facebook, som vil blive brugt til at sikre, at vi opfylder aldersgrænsekrav i forbindelse med visse typer reklamer.

(e) Vi trækker og gemmer oplysning om din hjemby fra Facebook. Det bruger vi til segmentering og profilering.

(f) Vi gemmer dit Facebook-ID til brug for at videresende dine personoplysningerne fra Facebook til Dansk Reklame Films A/S’ annoncører, som vil bruge oplysningerne til at målrette deres annoncering på Facebook mod BioSpil brugere, uden at kende andet end dit Facebook-ID. Det vil sige, at hvis du spiller spil i vores BioSpil app fra en given annoncør, vil du efterfølgende som eksempel kunne modtage en annonce i dit newsfeed på Facebook fra samme annoncør. Dansk Reklame Film A/S vil kun videresende dit Facebook-ID til de annoncører, som fremgår af denne liste https://support.cinemataztic.com/legal/advertisers/

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (a) om samtykke som hjemmel til dette.

3.2 Vi gemmer oplysninger om hvilken biografsal og tidspunkt som du har spillet et givent BioSpil, hvilke øvrige spil du har spillet i vores BioSpil app samt om du har vundet en præmie og indløst denne. Vi gemmer disse oplysninger for, at vi kan dokumentere, at du har spillet og om du har vundet. Vi kan også genskabe en præmie-voucher eller mønter, som ved en fejl er indløst eller på anden vis forsvundet fra din præmieside i vores BioSpil app. Vi gemmer derudover dit navn og din e-mailadresse, hvis du selv har indtastet disse oplysninger i feltet hertil. Vi bruger disse oplysninger til at sende dig besked om præmier og til support.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (f) om interesseafvejning som hjemmel til dette. Vores legitime interesser i denne forbindelse er blandt andet, at vi vil sikre, at vi kan levere præmier som aftalt og sikre dokumentation herfor samt yde support.

3.3 Vi anvender i tillæg til ovenstående dine personoplysninger til at evaluere dine præferencer, interesser og adfærd, så vi kan målrette vores annoncering (”profilering”). Den overordnede logik i profileringen og segmenteringen er lavet med det formål, at vi skal kunne målrette markedsføring og annoncer til relevante modtagere med indhold fra annoncører, der matcher brugernes profilerede interesser og geografiske område.

Vi anvender databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (f) om interesseafvejning som hjemmel til dette. Vores legitime interesser er i denne forbindelse blandt andet, at vi ønsker at målrette annoncer og sikre kvalitet og relevans heraf for slutbrugerne.

3.4 Derudover behandler vi dit Google- og Apple App push-ID til at identificere mobilenheden og andre oplysninger, som bruges ved push-beskeder til at sende dig push-beskeder for at informere dig om:

(a) Om du har vundet en præmie.
(b) Om nye spil i vores BioSpil app.
(c) Opfordringer fra dine Facebook-venner om at spille med
(d) Anbefalinger af film fra dine Facebook-venner
(e) Om tilbud fra Dansk Reklame Films A/S’ annoncører. Læs herunder mere om,

Hvad de enkelte produkter og services i tilbud dækker over:

Livsstil er især bøger, magasiner, rejser, boligindretning, skønhedsprodukter, møbler og interiør.
Mode er især tøj, sko, accessories, smykker og ure.
Kulturtilbud er især billetter til: Teater, opera, koncerter, forestillinger, biografer, museer, udstillinger og kunst, messer, sportsarrangementer, forlystelsesparker, etc..
Teknik og gadgets er især fjernsyn, spilkonsoller, computere, tablets, smartphones og watches, højttalere, høretelefoner, musikafspillere, GPS, hardware, spil og programmer.
Gastronomi er især madvarer, drikkevarer, restauranter, events og kurser om mad og drikke.

Se hvem annoncørerne er her
Nye annoncører kan komme til, men du kan altid se den aktuelle liste på linket herover

Vi sender disse push-beskeder til dig, hvis du har givet os samtykke til direkte markedsføring i overensstemmelse med markedsdføringslovens bestemmleser herom. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at redigere dine præference og profil i vores BioSpil app.

Ønsker du at redigere eller at slette dine data eller din profil klik her

4 Sletning

De personoplysninger i vores BioSpil app, som vi gemmer, bliver løbende og automatisk slettet efter 12 måneder fra det tidspunkt, hvor de er indsamlet. Vi sletter dog ikke din profil og dine præmier. Har din BioSpil profil været inaktiv i 24 måneder slettes denne. Det vil sige at vi sletter alle de personoplysninger vi har om dig, herunder dit navn, mailadresse, alder, hjemby, præmier og facebook-ID.

5 Dine rettigheder

5.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 7 nedenfor.

5.2 Du har i henhold til de persondataretlige regler følgende rettigheder:

Ret til at tilbagekalde samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Så sletter vi alle dine personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med brug af vores BioSpil app. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage kan du gøre dette ved at gå ind på www.support.cinemataztic.com/me og trykke på BioSpil app-logo (for at tilbagekalde samtykke trykker man på knappen ”Withdraw my permission”) eller ved at kontakte privacy@nordiskfilm.com

Ret til indsigt. Du kan få yderligere oplysninger om de personoplysninger, som Dansk Reklame Film A/S’ opbevarer og behandler om dig i forbindelse med brugen af vores BioSpil app ved at at gå ind på www.support.cinemataztic.com/me og trykke på BioSpil app-logo (herefter vises alt indsamlet data) eller ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

Ret til at gøre indsigelse. Du kan altid gøre indsigelse mod Dansk Reklame Film A/S’ behandling af dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

Ret til dataportabilitet og til at få rettet data. Du kan altid anmode om at få udleveret og/eller rettet dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

Ret til at få slettet data. Du kan altid anmode om at få slettet dine personoplysninger ved at at gå ind på www.support.cinemataztic.com/me og trykke på BioSpil app-logo (for at slette data trykker man på knappen ”Delete my data”) eller ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

Ret til at begrænse behandlingen. Du kan altid anmode om, at Dansk Reklame Film A/S begrænser behandlingen af dine personoplysninger ved at skrive til privacy@nordiskfilm.com

5.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

6 Overførsel af personoplysninger

6.1 Overførsel af personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Derudover sender vi personoplysningerne til Dansk Reklame Films annoncører i det omfang, du har givet samtykke hertil.

6.2 Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.

6.3 Vi anvender databehandlere og overfører i den forbindelse dine personoplysninger til a. Global Connect og b. CinemaTaztic ApS, der anvender Google som underdatabehandler. I forbindelse med brug af vores databehandlere og underdatabehandlere overføres der personoplysninger til såkaldte tredjelande, herunder USA. Overførslen af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder på baggrund af EU-US Privacy Shield og indgåelse Kommissionens modelkontrakter med de relevante databehandlere og underdatabehandlere.

7 Kontaktoplysninger

7.1 Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til:

(a) “GDPR request handler” i Dansk Reklame Film A/S på info@drf.dk CVR-nr. 89 63 27 14, Mosedalvej 14, 2500 Valby

(b) privacy@nordiskfilm.com